Informatie voor leden

Printvriendelijke versie van de jaarplanning?
Klik hier!

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Om je EHBO diploma geldig te houden is het noodzakelijk om elk seizoen herhalingslessen te volgen. De richtlijnen van het Oranje Kruis bepalen dat minimaal 4 herhalingslessen en 1 herhaling reanimatie benodigd zijn. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van EHBO en blijf je bekwaam in het verlenen van Eerste Hulp.

  Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het aantal lessen. Wanneer je twee lessen hebt gemist, is er nog een mogelijkheid om via een inhaalles aan de eis van van minimaal 5 lessen per seizoen te voldoen.

  Er zijn 6 herhalingslessen gedurende het seizoen. Elke les wordt op drie data gegeven: de 1e maandagavond en de 3e donderdagavond van de maanden september, oktober, november, januari, februari, maart en april. De kaderinstructeurs proberen ieder keer weer een mooi programma samen te stellen. Hierbij wordt van iedere herhalingsles elk jaar een ander onderwerp uitgediept, zodat de lessen afwisselend blijven.

  In de maand februari en maart zijn de verplichte reanimatie herhalingslessen met maximaal 12 personen en vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats.

  Om deel te nemen aan een herhalingsles is het nodig om je via een uitnodiging aan te melden. Er kunnen maximaal 20 leden deelnemen aan 1 les, dus meld je tijdig aan!

  Heb je je voor een herhalingsles opgegeven, maar bent je onverhoopt verhinderd? Laat dit ons weten door de uitnodiging in je mail te beantwoorden.

  Zijn er bijzondere omstandigheden waardoor je niet voldoende lessen kunt volgen, dan horen wij dat graag. Je kunt daarvoor het formulier hierboven gebruiken.