Lid worden

REGULIERE
HERHALING

  • 6 herhalingslessen per seizoen

  • Keuze uit 2 avonden per les

  • 2 uur les

  • Diploma verlengd

HALVE ZATERDAG HERHALING

  • 2 herhalingslessen per seizoen

  • Keuze tussen uit 2 zaterdagen

  • Ochtend of middag

  • Diploma verlengd

Lid worden: herhalingslessen

 

Reguliere herhalingsles

Om je EHBO diploma geldig te houden is het noodzakelijk om elk seizoen herhalingslessen te volgen. De richtlijnen van het Oranje Kruis bepalen dat minimaal 4 herhalingslessen en 1 herhaling reanimatie benodigd zijn.

EHBO vereniging Wehl biedt ieder jaar 6 herhalingslessen aan. Hiervoor vragen wij een vaste contributiebijdrage per jaar.

We moedigen iedereen aan alle herhalingslessen te volgen! Zo houd je je kennis van eerste hulp optimaal en blijf je op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen.

Om onze leden alle lessen te kunnen laten volgen, hebben we nu 2 avonden per maand dezelfde herhalingsles. In principe op de 1e maandag en de 3e donderdag, met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties.

Op één avond kunnen maximaal 20 leden deelnemen. Om dit in goede banen te leiden ontvangt iedereen ruim voor de nieuwe les een uitnodiging per mail. In de uitnodiging bevindt zich een link waarmee je je kunt inschrijven voor een les.

Loopt de datum op jouw diploma af voor 1 april of 1 oktober en heb je niet genoeg lessen dan kunnen wij helaas je diploma niet verlengen, tenzij je nog in kunt stromen op de halve zaterdag in september of maart. Hiervoor geldt wel een toeslag.

Halve zaterdag herhaling

Vind je 5 tot 6 avonden per seizoen teveel?  Sinds een aantal jaar bieden we de volledige herhaling ook in 2 halve zaterdagen aan.

Voor alle lesdata: klik hier voor onze jaarplanning.

Lid worden? Vul het inschrijfformulier in door op de onderstaande knop te klikken. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Als lid krijg je korting op je contributie als je 2 of meer evenementdiensten draait. Het draaien van evenementdiensten is binnen onze vereniging echter niet verplicht.